side_banner

Nyheter

Hei, kom for å konsultere produktene våre!

Hva er flytende slange?(marin flytende oljeslange)


En flytende slange er en fleksibel rørledning som brukes til å overføre væsker mellom to steder, for eksempel et flytende produksjonsanlegg og et landanlegg eller et tankskip.Flytende slanger brukes i offshoreoperasjoner der faste rørledninger ikke er gjennomførbare eller kostnadseffektive.Disse slangene er designet for å flyte på vannoverflaten, og opprettholde en konstant forbindelse mellom de to stedene under overføringsprosessen.

1

Råoljetransport flytende slange er en viktig kanal for transport av råolje fra offshoreanlegg som plattformer, FPSO (flytende produksjonslagring og losseutstyr), og oppjekkbare oljeproduksjonsplattformer (med oljelagrings- og lossefunksjoner).

Når råolje eksporteres, brukes den til å koble sammen oljeterminalen og omlastingstankeren, og den bærer det tunge ansvaret for råoljetransportåren.Strukturen er kompleks og de tekniske kravene er høye.

2

Så den marine flytende slangen har stor markedsetterspørsel, og zebung marine flyteslange hadde oppnådd Ocimf 2009-sertifikat utstedt av BV.vi kan produsere den topprangerte marineslangen for å møte dine krav.


Innleggstid: 24. april 2023
  • Tidligere:
  • Neste:

  • WhatsApp nettprat!