side_banner

Nyheter

Hei, kom for å konsultere produktene våre!

Zebung fortsetter å gjøre innsats på produktsiden av marine oljerørledninger og skinner i det fremvoksende markedet i Sør-Amerika.


Like etter nasjonaldagsferien begynte Zebungs arbeidere å pakke slanger og laste varer.Det som blir lastet er et parti med DN400mm*11,8m marine flytende oljeslanger bestilt av søramerikanske kunder.Disse marine flytende oljeslangene vil bli brukt i viktige marine oljetransportprosjekter i Sør-Amerika.

3
4
5
00
0000

De siste årene har Hebei Zebang Plastic Technology Co., Ltd. oppnådd store prestasjoner ved dypdyrking og forskning og utvikling innen marine oljerørledningsprodukter.Mange av Zebungs marine oljerørledningsprodukter har oppnådd BV-sertifisering, og har blitt brukt i sentrale oljerørledningsprosjekter i mange land og regioner på fem kontinenter, og har oppnådd gode tilbakemeldinger fra kunder.

Takket være den utmerkede ytelsen til Zebungs marine oljerørledningsprodukter og den høye kostnadsytelsen, siden andre halvår i fjor har Zebungs bestillinger i mange land i fremvoksende markeder, inkludert Sør-Amerika, fortsatt å vokse, og flere og flere kunder har kjøpt tilbake, og deler av dem har til og med kjøpt tilbake tre ganger.

Zebung insisterer lenge på å produsere høykvalitetsprodukter og forske på og utvikle høyteknologiske produkter, og de to linjene utvikler seg parallelt.Og aktivt svare på strategien om "transformasjon fra kinesisk produksjon til kinesisk skapelse" som staten forfekter, og bidra til å promotere avanserte gummirørprodukter med uavhengige immaterielle rettigheter i mitt land til det globale markedet.


Innleggstid: Nov-04-2022
  • Tidligere:
  • Neste:

  • WhatsApp nettprat!